Bianchi fietsen: topfietsen van Italiaanse komaf

heartbeat

Bianchi fietsen zijn zonder twijfel de meest historische en prestigieuze fietsen in het peloton. Hun lange geschiedenis begon meer dan 130 jaar geleden in Milaan met Edoardo Bianchi. Dit op en top Italiaanse merk belichaamt het beste van wat dit land de wereld te bieden heeft: een belofte om hun fietsen te bouwen als volleerde ambachtslieden - "a regola d'arte". Met een onderscheidend design, exceptionele stijl en unieke smaak.

Innovatie ten top

Het hart van een Bianchi fiets is het frame. Door telkens te blijven investeren in innovatie streven ze ernaar om de concurrentie voor te blijven en de beste fietsen ter wereld te produceren. Ze geloven er heilig in dat ze dit kunnen realiseren door telkens het frame te blijven optimaliseren. En terecht!

Zo hebben ze hun sporen in het peloton meer dan verdiend toen de markt overschakelde van staal op aluminium en vervolgens op titanium, en vandaag is uitgekomen bij het modernste materiaal: carbon.

Bianchi fietsen voor elk terrein

Wie kiest voor Bianchi, kiest voor kwaliteit. Alleen al het herkenbare ‘Bianchigroen’ is genoeg om te tonen dat je het meent. Hoewel Bianchi in de wielersport vooral bekend staat om zijn snelle racefietsen en tijdritfietsen, omvat het gamma van dit merk ook stadsfietsen, mountainbikes, E-bikes etc. Zo maak je off-road het terrein onveilig met fietsen als de Methanol en Magma. Met e-bikes zoals E-vertic en T-Tronik kan je rekenen op dat extra duwtje in de rug. Uiteraard mogen ook de Oltre en Specialissima in deze opsomming niet ontbreken als het gaat om het ultieme topsegment van racefietsen.

bikes-rennen-etc

Jouw Bianchi fiets op jouw maat afgesteld

Kies jij voor een Bianchi fiets? Dan is niet alleen de keuze van frame belangrijk, maar ook hoe jij op je fiets zit. In onze winkel te Rumst kan je daarom terecht voor een professionele bikefitting. Zo heb je gegarandeerd een fiets die jou op het lijf geschreven is. Kom dus snel langs, onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst

Scroll naar boven