Coaching & testing

Coaching en testing op maat van jouw ambitie

heartbeat

Ben jij op zoek naar een persoonlijk trainingsschema voor sportieve doelstellingen op het vlak van lopen, fietsen of triatlon? Of wil jij je VO2max, omslagpunten en meest ideale trainingszones ontdekken? Wij bieden diverse coaching en testing formules aan om alles uit jouw persoonlijke sportontwikkeling te halen.

Maximize your performance met een INSCYD of inspanningstest

Heb je een sportief doel voor ogen of wil je gewoon meer en beter bewegen? Samen met ons bouw je een doelstelling uit om jezelf verder te ontwikkelen als atleet. Om jouw trainingsplan vorm te kunnen geven kan je een inspanningstest of een INSCYD test doen. Tijdens de inspanningstest meten we gedurende een specifieke activiteit op de loopband of fiets jouw hartslag, lactaatwaarden en zuurstofverbruik. Met deze resultaten worden jouw VO2max, omslagpunten en meest ideale trainingszones berekend.

De INSCYD test bestaat uit verschillende afzonderlijke blokken waarbij we het vermogen en de lactaatwaarden meten. De testresultaten analyseren we met specifieke INSCYD-software. Uit deze analyse komen een aantal interessante parameters naar voren, waarmee je nog gerichter kan trainen. Niet alleen de VO2max en het vermogen op je omslagpunt, maar ook de VLaMax kunnen we zo bepalen. Zowel team Jumbo-Visma als BORA-hansgrohe gebruiken deze methode om hun renners te testen.

Een trainingsschema gericht op jouw doelstellingen

Het ultieme doel is dat jij een trainingsschema krijgt dat aansluit op jouw eigen niveau, fitheid en doelstellingen. Zo kan je kiezen uit diverse formules die perfect aansluiten bij jouw ambitie, waaronder trainingsbegeleiding, personal training en begeleiding op vlak van sportvoeding. Rekening houdend met hoe je lichaam reageert op een trainingsprikkel stemmen wij de begeleiding steeds verder en nauwkeuriger op jouw lichaam af. Zo ondersteunen en begeleiden wij jouw sportdroom.

bikes-rennen-etc

Meer informatie over coaching en testing

Wil je meer informatie over coaching of testing? Dan staan onze experts van 360-sports voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Dat ze weten wat ze doen blijkt onder meer uit het feit dat ze het vertrouwen van Jasper Stuyven krijgen voor zijn trainingsplanning. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst.

Zit jij goed op je fiets?

Verhoog je rijcomfort en je prestaties en verminder het risico op klachten en blessures. Wij zoeken samen met jou naar je ultieme fietspositie. Bike fitting is er voor elke atleet, dus ook voor jou.

Scroll naar top