Sportmassage voor een beter herstel

heartbeat

Een sportmassage heeft veel voordelen! Van een betere doorbloeding tot meer soepele spieren en een betere afvoer van afvalstoffen. Een goede sportmassage zorgt ervoor dat je als professioneel of vrijetijdssporter blessures en spierpijn kan voorkomen. Daarom bieden wij als Iron Bikes in samenwerking met Sana Massagetherapie sportmassages aan.

Voordelen sportmassage

Soepele spieren, een betere doorbloeding, voorkomen van ontstekingen, een betere lymfedrainage, een vlotte afvoer van melkzuur,… Het zijn slechts enkele van de vele voordelen. Door regelmatig een sportmassage te laten doen zullen je sportprestaties verbeteren en voorkom je blessures. Het is dan ook een goede aanvulling op je training. Verder nemen je kracht en snelheid toe en zal je sneller herstellen na het sporten.

Een sportmassage bestaat uit trage, diepe en knedende bewegingen. Het remt ontstekingsreacties af en vermindert klachten zoals vermoeidheid en stijfheid. De massage focust op het verbeteren van je bloedcirculatie.

Op maat van jouw training

We sporten met z'n allen steeds meer en steeds intensiever. Een goede recuperatie is dan ook van groot belang. Sportmassages helpen je lichaam hierbij en worden daarom desgewenst ook aangepast aan jouw sport- en trainschema. Samen bespreken we hoe we de massages in dienst hiervan kunnen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het toewerken naar een wedstrijd.

Naast sportmassages bieden we ook cupping aan. Een cupping massage zorgt voor een vacuüm door middel van cups die we op je huid plaatsen. Hierdoor wordt er extra bloed aangetrokken en raakt bindweefsel losser. Afvalstoffen worden zo afgevoerd, waardoor je een betere doorbloeding krijgt en je lichaam sneller herstelt.


Tarief: 60 euro per sessie - Duur: 1 uur


bikes-rennen-etc

Maak nu een afspraak

Sporten is leuk, maar die pijnlijke spieren achteraf zijn dat iets minder… Heb je vaak last van spierpijn of spierkrampen door het sporten of wil jij blessures voorkomen? Dan is een sportmassage zeker een aanrader, zowel voor topsporters als amateursporters. Maak dus snel een afspraak via de kalender en ervaar het verschil.

Zit jij goed op je fiets?

Verhoog je rijcomfort en je prestaties en verminder het risico op klachten en blessures. Wij zoeken samen met jou naar je ultieme fietspositie. Bike fitting is er voor elke atleet, dus ook voor jou.

Sana
Scroll naar boven