Creëer de ultieme snelheid met een BMC fiets

heartbeat

Ontworpen door fietsfanaten, gebouwd door machines, tot het uiterste gedreven door 's werelds snelste atleten. Het merk BMC, met hoofdvestiging in het Zwitserse Grenchen, is ondertussen meer dan een gevestigde waarde in de wielerwereld. Je herkent de fietsen vrijwel meteen aan het strakke en krachtige design. Met een BMC fiets beschik je dan ook altijd over uitzonderlijke kwaliteit.

Een iconische fiets voor een iconische race

BMC vindt zijn oorsprong in 1994 te Zwitserland. Het merk werd bekend met de levering van hun fietsen aan het Phonak Cycling team. De eigenaar van dit team - Andy Rihs - herkende het potentieel van BMC en nam het bedrijf in 2000 over. Zijn missie was om met BMC de 'Porsche onder de racefietsen’ te produceren. En dit werd een groot succes! Geen andere fietsproducent heeft zoveel tools in huis om onderzoek te doen naar de best mogelijke samenstelling van fietsen. Een BMC fiets heeft een ongeëvenaarde afwerking en kent geen gebrek aan innovatie.

Goed is dan ook niet goed genoeg, BMC zal altijd een stapje verder gaan.

Een meesterwerk op wielen

Vanaf het prille begin heeft BMC zich gericht op het creëren van snelheid. Ze hebben daar decennia lang aan gewerkt, ideeën verfijnd en technologieën tot het uiterste gedreven. Ze luisteren en observeren al jaren wielrenners - zowel professioneel als recreatief. Hun fietsen zijn snel, onverbiddelijk én iconisch. Niet voor niets staan ze bekend om de Zwitserse precisie waarmee ze gebouwd zijn.

BMC biedt een breed aanbod aan fietsen van hoge kwaliteit. Zo maken ze racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, hybridefietsen en E-bikes. Daarbij maakt BMC een duidelijk onderscheid met hun diverse reeksen waaronder Teammachine, Roadmachine, Timemachine, Trackmachine voor racefietsen, URS voor gravelbikes en Twostroke, Fourstroke, Speedfox voor hun mountainbikes.

bikes-rennen-etc

Ga voor een BMC fiets die op jouw lijf geschreven is

Uiteraard is de keuze van de juiste BMC fiets en framemaat belangrijk. De perfecte, vlakke zithouding leidt immers tot de beste prestaties in wedstrijden en vermindert de kans op blessures en ongemakken. In onze winkel te Rumst kan je daarom terecht voor een professionele bikefitting. Zo heb je gegarandeerd een fiets die jou op het lijf geschreven is. Kom dus snel langs, onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst