Canyon Service Partner

Authorized Canyon Servicepartner

logo

Iron Bikes is jouw Canyon Service Partner in regio Antwerpen en Mechelen

heartbeat

Heb je een Canyon koersfiets gekocht of ben je van plan om er één te kopen en wil je deze laten onderhouden door experts die jouw fiets als geen ander kennen? Als officieel Canyon Service Partner kan Iron Bikes je snel helpen met zowel herstellingen en onderhoud als het afstellen van jouw nieuwe Canyon racefiets op maat van jouw lichaam. Zo hou je jouw Canyon fiets in topconditie.

Waarom kiezen voor een Canyon Service Partner?

Bij een Canyon Service Partner mag je excellente service verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Je hoeft je geen zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid en kennis. Verder hebben we altijd Canyon vervangonderdelen op voorraad. Zo kan je ervan op aan dat je probleem snel verholpen is en je vlot weer de baan op kan. Ook voor het afhandelen van garantie ben je bij ons, als authorized Canyon Service Partner, aan het juiste adres.

Wij stellen jouw nieuwe Canyon fiets voor je af

Ben je op zoek naar een nieuwe racefiets? Dan kan je die eenvoudig en snel online bij Canyon bestellen. Maar hoe weet je welke framemaat het best bij jouw lichaam past en hoe je je nieuwe fiets het best afstelt? Om dit te bepalen kan je bij ons een specifieke bikefitting laten doen. Met een goede bikefitting voorkom je blessures én zorg je voor maximale efficiëntie en comfort! Na de bikefitting kan je jouw racefiets online bij Canyon bestellen en bij ons laten leveren. Wij zorgen er dan voor dat deze volledig wordt opgebouwd en op maat van jouw lichaam wordt afgesteld.*

* = Opbouw van de Canyon fiets kost €99

bikes-rennen-etc

Meer informatie over onze service

Wil je jouw Canyon fiets binnenbrengen voor een onderhoud of een bikefitting aanvragen? Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Maak hiervoor snel een afspraak.

Wil je meer informatie over de fietsen van Canyon? Dan verwijzen we je graag door naar hun website. Naast een overzicht van al hun fietsen kan je daar ook je specifieke vragen stellen via hun handige chat functie.

Zit jij goed op je fiets?

Verhoog je rijcomfort en je prestaties en verminder het risico op klachten en blessures. Wij zoeken samen met jou naar je ultieme fietspositie. Bike fitting is er voor elke atleet, dus ook voor jou.