Huur eenvoudig en snel bij Iron Bikes

heartbeat

Wil jij kennismaken met de challenges van een triatlon en wil je eens een wetsuit proberen? Of heb je binnenkort een triatlon wedstrijd en ben je een fietsvakantie of trainingskamp aan het plannen en heb je daarvoor tijdelijk fietskoffers nodig? Dan kan je bij Iron Bikes eenvoudig en snel diverse sport en triatlon items huren. En dat tegen een straffe prijs.

bikes-rennen-etc

Triatlon wetsuit

Iron Bikes staat voor de beste kwaliteit, zodat jij een optimale prestatie kan neerzetten. Daarom verhuren wij wetsuits van het wereldwijd bekende merk Orca. Zij bieden wetsuits aan die passen bij elke zwemstijl en lichaamsbouw, zodat aan de individuele behoeften van elke atleet kan worden voldaan.

Een wetsuit van Orca kan je bij ons huren per weekend of per week. De waarborg bedraagt €100. Aan jou dus de keuze waar en wanneer jij je ambitie realiseert en jouw grenzen verlegt.

swimsuit_huren
Travel_bag

Fietskoffers

Of het nu gaat om een MTB, koers- of triatlonfiets, wij hebben de perfecte bescherming wanneer je op reis gaat. Want zonder degelijke bescherming is het niet verstandig om je fiets mee te nemen in het vliegtuig of in de trein. Zo kan je bij ons terecht voor koffers van de merken Scicon, Thule en Evoc.

Onze tarieven voor het huren van een fietskoffer zijn helder. Zo betaal je een éénmalige waarborg van 100 euro en 65 euro per week huur. Wil je je fiets ook professioneel laten inpakken, dan kan dat tegen een meerprijs van 60 euro. Kortom, ideaal om je fiets veilig én betaalbaar te vervoeren.

Vol wiel

Een vol wiel is geen goedkope investering. Zeker omdat je dit waarschijnlijk maar enkele keren per jaar gebruikt, aangezien je dit wiel niet zal gebruiken tijdens je trainingen. Wij bieden je daarom een betaalbaar alternatief. Bij ons kan je een vol wiel huren. Hiermee kan jij jouw ambities realiseren en optimaal presteren tijdens een wedstrijd.

Je kan het dichte achterwiel per week huren. Verder ben je vrij om te bepalen hoelang je het nodig hebt. Omdat het om duur materiaal gaat, vragen we wel een waarborg. Deze bedraagt 250 euro en wordt verrekend met de totale huurprijs.

Vol_wiel

Neem contact op voor meer informatie over verhuur

Wil jij een wetsuit, fietskoffer of vol wiel huren? Neem dan snel contact op met onze winkel in Rumst.