Iron Bikes: jouw fiets- en triatlonwinkel te Rumst

heartbeat

Ben jij als triatleet of fervent sporter op zoek naar de beste sportmaterialen? Dan ben je bij Iron Bikes te Rumst aan het juiste adres. Wij zijn dé fiets- en triatlonwinkel van België. Voor een combinatieduursport als triatlon betekent een juiste uitrusting al het halve succes. In onze gespecialiseerde winkel vind je dan ook een ruim assortiment topmerken voor de (tri)atleet. Wat denk je van merken als BMC, Orbea, Specialized, Orca, Sports2...? Zo kan je bij ons terecht voor diverse modellen fietsen en fietstrainers, verkoop en verhuur van wetsuits, maar ook voor specifieke accessoires zoals duikbrillen, drinkbussen en sportvoeding.

Ook voor service en onderhoud op maat!

Wil jij langer van je fiets blijven genieten? Laat deze dan onderhouden en herstellen door onze professionals. Of je nu kiest voor onze bronze, silver, gold of iron formules, wij leveren jouw fiets steeds af in topconditie! Ook dragen wij met een professionele bikefitting en personal coaching graag bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling als (tri)atleet.

Wie zijn wij?

Marnix Himpe, Olivier Cornelis en Didier Willemssens zijn de drijvende krachten achter Iron Bikes. Marnix is het gezicht en de manager van Iron Bikes. Als bike guide en “Head bike fitter” was hij 2 jaar betrokken bij Club La Santa Lanzarote.

Verder is hij sportvoedingsexpert bij AOSP en heeft hij 4 seizoenen gekoerst op elite zonder contract niveau.

Olivier is naast succesvol ondernemer ook een triatleet in hart en nieren. Zo heeft hij twee keer deelgenomen aan Ironman Kona!

Didier is in 2007 in aanraking gekomen met de triatlon wereld en is sindsdien gepassioneerd amateur. Hij is gedreven door de uitdaging “Iron Bikes” en wil met drie generaties een droom verwezenlijken.

bikes-rennen-etc

Kom langs en join the ride

Ben jij, net zoals wij, sporter in hart en nieren en ben jij op zoek naar het beste materiaal voor de beste prestaties? Kom dan langs in onze fiets- en triatlonwinkel te Rumst. Wij helpen je graag verder op de road to your victory!

Meet the team

Marnix
Marnix
Danny
Danny
Bart
Bart
Wannes
Wannes
Joeri
Joeri
Toon
Toon
Jaïr
Jaïr
Danny
Danny
Marnix
Marnix
Jaïr
Jaïr
Danny
Danny
Danny
Danny
Wannes
Wannes
Bart
Bart
Joeri
Joeri
Toon
Toon

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!