Racefietsen

Hit the road met onze racefietsen

heartbeat

Als je asfalt verkiest boven offroad en wanneer je trekking- en citybikes te langzaam vindt, dan is een koersfiets de juiste keuze. Racefietsen zijn ontwikkeld om maximaal te kunnen presteren op de weg. Met hun licht gewicht en sterke materialen zijn ze uiterst geschikt om op hoge snelheid lange afstanden af te leggen. Ben jij op zoek naar een nieuwe racefiets om jouw sportdroom te verwezenlijken? Kom dan langs bij Iron Bikes te Rumst en ‘hit the road’!

Racefietsen op maat van jouw ambities

Of je nu een professionele triatleet, ervaren wielertoerist of een nieuwsgierige beginneling bent, Iron Bikes heeft voor iedere sportfietser een geschikte racefiets. Wij hebben een ruim aanbod aan aero, endurance en allround modellen van de merken BMC, Specialized, Orbea en Cube. Deze merken genieten wereldfaam, ook dankzij klinkende overwinningen en titels in menig profpeloton.

Met één van deze fietsen haal je dan ook een ongelofelijke know-how in huis met een bijzonder ontwerp dat gericht is op de ultieme performance.

Afgesteld op jouw lichaamsbouw

Uiteraard is de keuze van de juiste framemaat belangrijk. De perfecte, vlakke zithouding leidt immers tot de beste prestaties in wedstrijden en vermindert de kans op blessures en ongemakken. In onze winkel te Rumst kan je daarom terecht voor een professionele bikefitting. Zo heb je gegarandeerd een fiets die jou op het lijf is geschreven. Bovendien zorgen we voor een complete en correcte montage en het nodige onderhoud. Uiteraard vind je bij ons ook kleding, sportvoeding en accessoires: van fietskledij en -onderdelen tot energierepen van Sports2 en fietselektronica. Alles om jouw ‘road to the top’ mogelijk te maken!

bikes-rennen-etc

Ontdek jouw nieuwe racefiets in onze winkel

Heb je beslist om een racefiets te kopen? Laat je dan vooraf goed adviseren door onze experts. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel te Rumst. Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst