Ga voor een triatlon swimsuit op maat van jouw prestaties

heartbeat

Wil je sneller van kleding wisselen of meer drijfvermogen tijdens de wedstrijd? Push your limits met een triatlon wetsuit op maat van jouw lichaam. Van beginner tot expert, bij Iron Bikes vind je de beste kwaliteit en het grootste assortiment wetsuits, shorties, neopreen shorts en trisuits. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens jouw road to victory.

Keuze uit de beste merken

De juiste triatlon wetsuit kiezen is niet eenvoudig. Je keuze baseer je best op jouw ervarings- en vaardigheidsniveau. Bij ons kan je daarom terecht voor wetsuits van onder andere het merk Orca. Door baanbrekende ontwerpen heeft dit Nieuw-Zeelandse merk de afgelopen decennia een wereldwijde naam gemaakt.

Diverse top triatleten, waaronder Sebastian Kienle en Åsa Lundström kiezen dan ook voor dit kwaliteitsmerk. Hun wetsuits staan synoniem voor comfort en aerodynamica, zijn gemaakt van licht materiaal en sneldrogend. Je zit bijgevolg razendsnel in de beste omstandigheden op de fiets.

Probeer jouw triatlon wetsuit een weekend uit

Wil je er zeker van zijn dat de door jou gekozen trisuit het best bij jou past en de juiste maat of pasvorm heeft? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je favoriete wetsuit voor een weekend te huren en uit te proberen. Beslis je nadien om deze te kopen, dan krijg je de huurkosten weer van ons terug! Zo sta jij in de perfecte uitrusting aan de start van je volgende triatlon.

bikes-rennen-etc

Meer informatie over wetsuits en accessoires

Wil je meer informatie over de aankoop van jouw zwemkleding of -accessoires? Dan staan onze experts voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst.

Een wetsuit huren voor je triatlon?

Bij Iron Bikes huur je de beste wetsuits tegen een betaalbare prijs. Zo huur je al een professioneel triatlon-wetsuit voor 40 euro per weekend.