Gravelbikes

Ga met een gravelbike op een eindeloos avontuur

heartbeat

Gravelbikes zijn hot en happening! Wanneer je één fiets zoekt voor verschillende ondergronden zit je met een gravelbike goed. Ze zijn ‘robuuster’ dan een racefiets, meer ‘ontspannen’ dan een cyclocrosser en ‘sneller’ dan een mountainbike. Gravelbikes zijn een interessant alternatief voor fietsers die zowel op de weg als offroad willen rijden. Ontdek je wild side en kies voor een eindeloos avontuur.

Durf af te wijken van de verharde wegen

Zalige ritten in de natuur, weg van de drukte en de auto’s. Leuk, maar tijdens zo’n fietstochten kom je regelmatig een slecht stuk weg of een gravel- of bospad tegen. Met een racefiets is dit geen evident parcours, laat staan dat dit comfortabel aanvoelt. Kortom, een racefiets is niet ideaal voor dit soort wegen. Een gravelbike daarentegen is hiervoor gemaakt. 

Het aanpassingsvermogen, de veelzijdigheid en stevigheid maken van een gravelbike de perfecte fiets waarmee je simpelweg elk terrein kan overwinnen. Bij Iron Bikes heb je keuze uit verschillende modellen van de topmerken Specialized, BMC, Orbea en Cube. Deze merken staan bekend om hun superlichtgewicht, raceready frames en hun krachtige build voor een soepele en avontuurlijke rit.

Optimaal afgesteld op jouw lichaam

In onze winkel te Rumst kan je bovendien terecht voor een professionele bikefitting. Zo heb je gegarandeerd een fiets die jou op het lijf geschreven is. Verder zorgen we voor een complete en correcte montage, het nodige onderhoud en vind je bij ons ook kleding, sportvoeding en accessoires.

bikes-rennen-etc

Koop jouw gravelbike bij Iron Bikes te Rumst

Wil je meer informatie over de aankoop van een gravelbike? Dan staan onze experts voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Zo ga je ongetwijfeld met de perfecte gravelracer naar huis. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst