Mountainbikes

Een mountainbike kopen die voldoet aan jouw ambities

heartbeat

Mountainbikes zijn er voor wie zijn fysieke en mentale limieten graag op de proef stelt. Ze zijn gemaakt voor ontdekkingstochten op hoog tempo en spannende wedstrijden. Geen enkel terrein is dan ook onmogelijk voor deze allround performers. Een mountainbike voldoet gegarandeerd aan al jouw verwachtingen, hoe hoog die ook mogen liggen. Full-suspension of hardtail? 29er of 27.5? Elektrisch ondersteund of pure trapkracht? Kortom, een mountainbike kopen die bij jou past? Iron Bikes te Rumst heeft de juiste bike voor jou!

Bianchi & BMC-mountainbikes: performance is key

Mountainbikes van de merken BMC, Specialized, Orbea en Cube zijn in staat tot buitengewone prestaties. Ze zijn ontworpen om elk obstakel te overwinnen, tijdens het heetst van de race of tijdens een adembenemende trainingsrit in de bossen.

Mountainbikes van deze merken zijn er bovendien voor iedereen. Van beginners en amateurs tot de meest ambitieuze en professionele mountainbikers. Deze bikes zorgen voor de ideale fietservaring met een niet te evenaren gevoel van comfort en klasse. 

Tot in de puntjes afgesteld

Ben jij klaar voor het avontuur? Dan is het verstandig om goed na te denken over jouw ambities. Wil je een mountainbike met een zeer licht frame om de snelste tijden neer te kunnen zetten? Of wil je een mountainbike die tegen alles bestand is, zodat je ook de ruigste terreinen kan bedwingen? Wij helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw bike compleet gemonteerd en afgesteld wordt op maat van jouw lichaam. 

bikes-rennen-etc

Jouw mountainbike kopen doe je bij Iron Bikes

Wil je een nieuwe mountainbike kopen? Wij helpen je in je zoektocht naar de perfecte maat en het gepaste type. Bovendien staan onze professionals je graag bij in al je vragen. Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel te Rumst. Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat jij voor niets minder dan ‘the perfect match’ kan gaan.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst