Kies hieronder jouw model fiets

heartbeat
Fietsen

Racefietsen

Als je asfalt verkiest boven offroad en wanneer je trekking- en citybikes te langzaam vindt, dan is een koersfiets de juiste keuze. Met hun licht gewicht en sterke materialen zijn ze uiterst geschikt om op hoge snelheid lange afstanden af te leggen.

Roadfietsen
mtb

Mountainbikes

Mountainbikes zijn er voor wie zijn fysieke en mentale limieten graag op de proef stelt. Ze zijn gemaakt voor ontdekkingstochten op hoog tempo en spannende wedstrijden. Geen enkel terrein is dan ook onmogelijk voor deze allround performers.

Fietsen1
Fietsen

Triatlon- / tijdritfietsen

Een race tegen de tijd, elke seconde telt! De juiste fiets kan je een triatlon laten winnen of verliezen. Een gespecialiseerde triatlon- of tijdritfiets is dan ook een must voor iedere (tri)atleet. Deze machines zijn gebouwd om jou maximale snelheid te geven.

BMC_MY24_Speedmachine_01_main_action_-20
gravel_bike

Gravelbikes

Gravelbikes zijn hot en happening! Wanneer je één fiets zoekt voor verschillende ondergronden zit je met een gravelbike goed. Ze zijn ‘robuuster’ dan een racefiets, meer ‘ontspannen’ dan een cyclocrosser en ‘sneller’ dan een mountainbike.

Fietsen1
Fietsen

E-bikes

Wil jij graag die extra heuvel trotseren bij een uitdagende rit, maar heb je niet de mogelijkheid om regelmatig intensief te trainen? Kies dan voor een e-bike. Uitgerust met een hulpmotor worden routes mogelijk die voorheen onmogelijk leken.

E-bike
fietstrainer

Fietstrainers

Wil jij ook in de wintermaanden je conditie op peil houden? Of bereid je je voor op een nieuwe challenge? Met een fietstrainer kan je het hele jaar door trainen, ongeacht of het nu buiten regent of sneeuwt.

Fietsen1
bikes-rennen-etc

Ontdek jouw nieuwe fiets in onze winkel

Heb je beslist om een nieuwe fiets te kopen? Laat je dan vooraf goed adviseren door onze experts. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel te Rumst. Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst