Ga sneller én verder met een e-bike die bij jou past

heartbeat

Wil jij graag die extra heuvel trotseren bij een uitdagende rit, maar heb je niet de mogelijkheid om regelmatig intensief te trainen? Of sta je liever niet in de file op weg naar je werk, maar is de afstand toch net iets te ver om met de fiets af te leggen? Kies dan voor een e-bike. Uitgerust met een hulpmotor worden routes mogelijk die voorheen onmogelijk leken. Ga voor het maximale fietsgevoel!

Sportief met het comfort van een hulpmotor

De elektrische fiets is tegenwoordig niet meer weg te denken en wint steeds meer terrein. Letterlijk! Naast elektrische racefietsen kan je bij ons ook terecht voor e-MTB's en e-gravelbikes. Zo krijg je net dat extra duwtje in de rug wanneer je een avontuurlijke offroad challenge aangaat.

Met e-bikes van de topmerken Cube, BMC, Specialized en Orbea ben jij helemaal mee met de laatste trends en technieken en zorg je voor net dat beetje extra comfort tijdens jouw road to victory.

Ook voor urban e-bikes

Je kan bij ons niet alleen terecht voor elektrische koersfietsen of e-MTB's, maar ook voor elektrische stadsfietsen. Ga voor de urban bikes van Cube of Orbea. Bij het ontwerp van deze fietsen werd rekening gehouden met de manier waarop fietsers hun fiets in de stad gebruiken. Het evenwicht is perfect en het stuur reageert snel. Met een praktisch onzichtbaar geïntegreerde motor, accu en elektronica zijn dit de ideale fietsen voor in de urban cities.

bikes-rennen-etc

Wil jij meer info over een e-bike?

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat voor het kopen en afstellen van de e-bike van jouw keuze. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst