Fiets onderhoud rechtstreeks van de experts

heartbeat
Shimano

Wil jij langer van je fiets blijven genieten? Laat deze dan onderhouden en herstellen door onze professionals. Of je nu kiest voor onze bronze, silver, gold of iron formule, wij leveren jouw fiets steeds af in topconditie! Laat net zoals Pieter Heemeryck je fiets onderhouden bij Iron Bikes. Maak dus snel een afspraak en kom langs in onze winkel te Rumst.

Ook Pieter Heemeryck vertrouwt op onze expertise

Jouw fiets altijd in topconditie

Bij ons kan je dankzij onze goed opgeleide techniekers steeds terecht voor een kwalitatief onderhoud van je fiets. Betrouwbaarheid, kennis en veiligheid staan hierbij steeds voorop. Bovendien hebben we een groot aantal originele wisselstukken en onderdelen permanent in voorraad, waardoor je vliegensvlug weer de baan op kan.

Ook voor onderhoud en herstelling van jouw e-MTB of elektrische koersfiets zit je bij ons goed. Hiervoor is minimum één servicebeurt per jaar aangewezen. Gebruik je je e-bike intensief, dan houd je best rekening met een servicebeurt om de 5.000 km. Uiteraard voeren wij elk onderhoud of elke herstelling uit met een beperkte wachttijd.

Ontdek ons ruim assortiment fietsonderdelen

Naast onderhoud en herstellingen kan je bij ons ook terecht voor een ruim aanbod aan diverse fietsonderdelen voor zowel racefietsen, mountain- en gravelbikes, tijdrit- en triatlonfietsen. Denk hierbij aan carbon velgen, top of the notch schakelsystemen, complete groepen, remmen, pedalen, voorvorken, cassettes en powermeters van diverse topmerken. Ook hiervoor geldt dat we deze professioneel monteren op jouw fiets. Ben je op zoek naar een upgrade van een bepaald onderdeel? Laat het ons dan gerust weten, wij adviseren je graag verder.

bikes-rennen-etc

Maak een afspraak voor het onderhoud van jouw fiets

Wil je meer informatie of je fiets binnenbrengen voor een bronze, silver, gold of iron onderhoud of voor een herstelling? Neem dan contact op en maak een afspraak in onze winkel te Rumst.

fiets_onderhoud

Zit jij goed op je fiets?

Verhoog je rijcomfort en je prestaties en verminder het risico op klachten en blessures. Wij zoeken samen met jou naar je ultieme fietspositie. Bike fitting is er voor elke atleet, dus ook voor jou.