Onderhoud & pre-race tune up

Fiets onderhoud rechtstreeks van de experts

heartbeat
Shimano

Wil jij langer van je fiets blijven genieten? Laat deze dan onderhouden en herstellen door onze professionals. Of je nu kiest voor onze silver, gold of iron formules, wij leveren jouw fiets steeds af in topconditie! Maak snel een afspraak en kom langs bij Iron Bikes te Rumst

Jouw fiets altijd in topconditie

Bij ons kan je dankzij onze goed opgeleide techniekers steeds terecht voor een kwalitatief onderhoud van je fiets. Betrouwbaarheid, kennis en veiligheid staan hierbij steeds voorop. Bovendien hebben we een groot aantal originele wisselstukken en onderdelen permanent in voorraad, waardoor je vliegensvlug weer de baan op kan.

Ook voor onderhoud en herstelling van jouw e-MTB of elektrische koersfiets zit je bij ons goed. Hiervoor is minimum één servicebeurt per jaar aangewezen. Gebruik je je e-bike intensief, dan houd je best rekening met een servicebeurt om de 5.000 km. Uiteraard voeren wij elk onderhoud of elke herstelling uit met een beperkte wachttijd. 

Ga voor onze pre-race tune up formule

Om ervoor te zorgen dat je fiets in topconditie is voor je aanstaande race, introduceren we onze speciale "pre-race tune up" formule. Deze service is ideaal voor rijders die binnen de komende twee weken aan een wedstrijd deelnemen en hun fiets voor de laatste keer willen finetunen. Onze ervaren technici zullen je versnellingen en remmen nauwkeurig nakijken en afstellen, alle bouten op de juiste spanning zetten en je ketting behandelen met hot wax van Cyclowax voor een soepele, efficiënte overbrenging. Bovendien, als je een vol wiel hebt gereserveerd, kunnen we dat direct voor je plaatsen. Met onze pre-race tune up formule zorgen we ervoor dat je met vertrouwen aan de startlijn verschijnt, met een fiets die klaar is om te presteren op zijn best.

bikes-rennen-etc

Maak een afspraak voor het onderhoud van jouw fiets

Wil je meer informatie of je fiets binnenbrengen voor een bronze, silver, gold of iron onderhoud of voor een herstelling? Neem dan contact op en maak een afspraak in onze winkel te Rumst.

fiets_onderhoud

Zit jij goed op je fiets?

Verhoog je rijcomfort en je prestaties en verminder het risico op klachten en blessures. Wij zoeken samen met jou naar je ultieme fietspositie. Bike fitting is er voor elke atleet, dus ook voor jou.