Onderdelen & accessoires

Verbeter je prestaties met de beste fietsonderdelen en accessoires

heartbeat

Ben je op zoek naar een powermeter om je wattage te analyseren na een stevige rit? Of wil jij je ride een upgrade geven met de nieuwste Shimano groep? Welk onderdeel of accessoire je ook als (tri)atleet zoekt, bij Iron Bikes zit je goed! Wij hebben een ruime voorraad aan fietsonderdelen en accessoires voor fietsers, zwemmers en lopers. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst.

Alles wat je nodig hebt voor jouw fiets

Naast een ruim aanbod aan wielen van het merk Roval, ben je ook voor banden, schakelsystemen, complete Shimano en SRAM-groepen, pedalen, voorvorken, cassettes en zadels van diverse merken bij ons aan het juiste adres.

Kortom, alles wat je nodig hebt om je fiets uit te rusten met de beste onderdelen. Wij hebben bovendien altijd een groot aantal originele wisselstukken en fietsonderdelen permanent op voorraad. Zo niet, dan bestellen wij deze uiteraard graag voor jou!

Specialist in accessoires en sportvoeding

Uiteraard wil je ook dat je fiets uitgerust is met de beste accessoires. Zo kan je bij ons terecht voor fietscomputers, powermeters, bidons en helmen. Naast accessoires voor de fiets vind je bij ons ook diverse accessoires voor zwemmen. Denk aan zwembrillen en -vliezen etc. Wij bieden daarnaast sportvoeding en verzorgingsproducten aan van de op en top Belgische merken Sports2 en WCup. Beide merken zijn gekend om hun kwalitatieve samenstellingen en goede werking.

bikes-rennen-etc

Meer info over fietsonderdelen en accessoires

Wil je meer informatie over de fietsonderdelen en accessoires die wij aanbieden? Dan staan onze experts voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst. Wij helpen je graag verder.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst