Nieuws / blog

Doe mee aan onze Iron Bikes community ride

…en ontvang een gratis merchandising pakket

Wil jij na een lange werkdag je benen eens flink losschudden tijdens een after-work ride met een toffe club sportieve mensen? Vanaf woensdag 4 mei organiseert Iron Bikes elke week op woensdag om 18u30 een groepsride met startpunt onze winkel in Rumst. Het is de bedoeling dat we samen als community een ronde van ongeveer 60 km lang fietsen met een gemiddelde van 30 km/u. In de finale is er uiteraard de mogelijkheid om je benen helemaal leeg te rijden. Tevens zorgen we voor een segment op Strava en de persoon met de snelste tijd wint een Iron Bikes truitje!

Dat is echter nog niet alles: wanneer je voor de eerste keer deelneemt aan een rit krijg je gratis een merchandising pakket van Iron Bikes! Deze is gevuld met onder meer een petje, drinkbus, … Schrijf je dus snel hieronder in en doe mee met onze eerste community ride op woensdag 4 mei aanstaande.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!

Scroll naar boven