Nieuws / blog

Doe mee aan onze Iron Bikes community ride

…en maak deel uit van onze Iron Bikes community

Wil jij na een lange werkweek je benen eens flink losschudden tijdens een zaterdagmorgen ride met een toffe club sportieve mensen? Iron Bikes organiseert elke week op zaterdag om 9u een groepsride met startpunt onze winkel in Rumst. Samen als community fietsen we een ronde van ongeveer 70-75 km lang met een gemiddelde van 32 km/u. In de finale is er uiteraard de mogelijkheid om je benen helemaal leeg te rijden.

Word snel GRATIS lid van onze community, schrijf je in en doe mee met onze wekelijkse community rides. Maar dat is nog niet alles! Wanneer je lid wordt van onze community krijg je binnen de kortste keren de kans om exclusieve Iron Bikes kleding te bestellen. Stel je voor, jij en je nieuwe vrienden, allemaal gekleed in een kenmerkende Iron Bikes outfit, verenigd door jullie gemeenschappelijke passie. Bovendien hebben we een interessante reeks activiteiten en evenementen in petto, exclusief voor onze communityleden.

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!