Cube fietsen voor elk type rijder

heartbeat

Cube fietsen, wie herkent de naam niet? Dit populaire merk is bekend geworden door de krachtige fietsen van degelijke Duitse kwaliteit. Het merk staat voor perfectionisme, innovatie, een scherp oog voor detail en veelzijdigheid. Zo maakt het niet uit of je een fanatieke racefietser bent of een beginnend mountainbiker. Cube heeft altijd de ideale fiets voor jou!

Innovatieve frame technologieën

Cube Bikes ontwikkelt en verkoopt zijn uitgebreide assortiment fietsen in Waldershof te Duitsland. Bij al hun fietsen staat kwaliteit en een sportief design voorop. Dat voel en zie je terug in de gekozen materialen. Deze fietsprofessionals bij uitstek stellen de hoogste eisen aan het materiaal, de afwerking en de gebruikte componenten. Zo hebben ze met C:68 Carbon één van de sterkste en tegelijkertijd lichtste framematerialen op de markt.

Je kan bij Cube dan ook terecht voor een grote keuze aan diverse soorten topfietsen. Van de Cube Aim mountainbike tot de Litening racefiets en de Supreme Hybrid e-bike. Of je nu een gemoedelijke toertochtrijder bent, een afgetraind wedstrijdbeest of een onbevreesde avonturier; voor ieder type rijder en elk soort terrein hebben ze een passend model.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Zeker op het gebied van e-bikes loopt Cube voorop. De elektrische fietsen van dit Duitse merk worden op elk onderdeel uitvoerig getest en zijn voorzien van de modernste onderdelen. En ondanks al deze eisen weet Cube elektrische fietsen zeer betaalbaar te houden. Alle Cube e-bikes zijn bovendien gemaakt met de rijder en de functie in het achterhoofd. Dat is dan ook de reden dat Cube steeds meer fans krijgt.

bikes-rennen-etc

Word ook fan van Cube fietsen

Op zoek naar de perfecte Cube fiets voor jou? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel te Rumst. Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst