Ga met een Orbea fiets voor een nieuwe uitdaging

heartbeat

Ben jij in voor een nieuwe uitdaging? Dan is een Orbea fiets dé perfecte keuze voor jou. Orbea is bekend uit de wielersport en heeft in de loop van de tijd een heel eigen imago gecreëerd. Het merk staat voor stijl, vrijheid en sportiviteit. Daarom is een fiets van Orbea de ideale match als je op zoek bent naar een sportieve machine. Elke fiets is gemaakt om je optimale vrijheid te geven tijdens het fietsen.

Successen in meerdere disciplines

Orbea is een Spaans-Baskisch fietsmerk dat zich voornamelijk sterk maakt door hun breed aanbod sportfietsen. Dit van koersfietsen en mountainbikes zoals de Rallon en Oiz tot een volledig urban en e-bikes assortiment.

Sinds het bedrijf zich in 1930 volledig richt op fietsen is het uitgegroeid tot marktleider in Spanje. Mede door grote successen in het mountainbike met Julian Absalon en de Baskische furie van Euskaltel-Euskadi, die jaren niet weg te denken was uit het profpeloton, is hun naam ook wereldwijd beroemd geworden.

Orca: de lichtste én best presterende koersfiets in zijn klasse

Prestaties, technologie en stijl zijn altijd de hoekstenen van het wielrennen geweest. Met de lichte, snelle en innovatieve Orca richt Orbea zich op de wielrenners die nooit een rit missen. Voor professionele renners tot Strava-liefhebbers en degenen die puur voor het plezier rijden is dit de perfecte machine. Maximale lichtheid en de beste combinatie van technologie en ergonomie maakt van deze fiets een echt racemonster.

bikes-rennen-etc

Ga voor een Orbea fiets die bij jou past

Kies jij voor een Orbea fiets? Dan kan je in onze winkel te Rumst ook terecht voor een professionele bikefitting. Zo heb je gegarandeerd een fiets die jou op het lijf geschreven is. Kom dus snel langs of neem contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst