De voordelen van de nieuwe Shimano GRX RX825 Di2 12-speed groepset

De Shimano GRX RX825 Di2 12-speed groepset is een nieuwe stap vooruit voor gravel- en adventure-cycling. Deze geavanceerde groepset biedt, net als de RX814 11-speed groepset,  een ongeëvenaarde combinatie van precisie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak die elke rit naar een hoger niveau tilt.

Ongekende schakelprecisie

Een van de grootste voordelen van de GRX RX825 Di2 is de elektronisch aangestuurde schakeltechnologie. Met het verbeterde Di2 platform kan je altijd exact en snel schakelen, zelfs onder zware belasting. Dit is ideaal voor gravelrijders die vaak te maken hebben met wisselende terreinomstandigheden. De 12-speed cassette zorgt voor een breder versnellingsbereik, waardoor je zowel steile klimmen als snelle afdalingen moeiteloos aankunt.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

De nieuwe Shimano groepset is gebouwd om de ruigste omstandigheden te weerstaan. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de groepset bestand is tegen modder, stof en water. Ideaal voor lange, uitdagende tochten waarbij betrouwbaarheid essentieel is. De ketting en tandwielen zijn ontworpen om langer mee te gaan, wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan onderhoud en meer tijd op de fiets kan doorbrengen.

Ergonomisch ontwerp

Het ergonomische ontwerp van de GRX RX825 shifters zorgt voor een comfortabele en veilige grip, zelfs op ruig terrein. De shifters zijn voorzien van een anti-slip coating en zijn zo ontworpen dat je ze makkelijk kan bedienen, zelfs met handschoenen aan. Dit verhoogt het comfort en de controle, vooral tijdens lange ritten.

Veelzijdigheid

Verder biedt deze groepset de veelzijdigheid die nodig is voor zowel off-road avonturen als asfaltwegen. Net als met de GRX RX820 groepset is er de keuze uit een 48/31 crankstel of een RX610 crankstel met een 46/30 verhouding. Cassettes komen in 11-36 of 11-34. Deze twee opties geven een brede range van 24 versnellingen, 12-speed zorgt er dan vervolgens voor dat de stappen in de cassette klein blijven. 

Kom langs bij Iron Bikes te Rumst

De nieuwe Shimano GRX RX825 Di2 12-speed groepset biedt een ongeëvenaarde combinatie van precisie, duurzaamheid, ergonomie en veelzijdigheid. Of je nu een doorwinterde gravelrijder bent of net begint met avontuurlijk fietsen, deze groepset zorgt ervoor dat je elke rit met vertrouwen en in alle comfort kan starten. Kom langs in onze winkel en ontdek het zelf. 

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!