Wat zijn de voordelen van een fiets leasen?

Dagdagelijks met je auto in de file staan op weg naar het werk, vervolgens zoeken naar een parkeerplaats; het is niet altijd even eenvoudig om ‘s ochtends op je werk te geraken. Zoveel stress aan het begin van de dag is niet goed voor je gezondheid. Er is echter een gezond en voordelig alternatief. Wie met de fiets naar het werk rijdt is vaker op tijd en start zijn dag gezonder, frisser en fitter. Een fiets leasen is dan ook dé ideale oplossing. Het kan je zelfs geld opleveren!

Gezond én voordeliger

Door elke dag de fiets naar het werk te nemen, zorg je op een slimme manier voor een stevige portie lichaamsbeweging. Zo verminder je de kans op het krijgen van hart- en vaatziekten en zal je gemiddeld één dag minder ziek zijn dan je collega’s die minder vaak met de fiets naar het werk komen. 

Bovendien kan je kiezen om een deel van je brutoloon of mobiliteitsbudget aan je fiets uit te geven. Dit levert 30 tot 40% voordeel op ten opzichte van wanneer je zelf een fiets koopt. Verder financier je met het servicebudget het onderhoud en de herstellingen van jouw fiets zonder zelf je portefeuille boven te halen.

Verdien extra met fietsen

Wanneer je met de fiets naar het werk rijdt, heeft jouw werkgever ook de mogelijkheid om je een vergoeding per gefietste kilometer uit te betalen. Ze kunnen dit onbelast doen tot 24 cent per kilometer. Zo kan je een leuk extraatje bij elkaar fietsen! Je geniet uiteraard van pechbijstand onderweg en wij houden je fiets voor jou in topconditie.

Je fiets leasen zonder zorgen

Wil je meer informatie over een fiets leasen? Dan staan onze experts voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Neem snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst. 

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!