S-Works vs Specialized: wat is het verschil?

Als je op het punt staat om in een nieuwe fiets te investeren, wil je natuurlijk de keuze maken die best bij jouw behoeftes en lifestyle past. Je wilt een fiets die niet alleen betrouwbaar is, maar ook indruk maakt en je de beste rit geeft. Specialized biedt een scala aan modellen dat zowel beginnende fietsers als professionals aanspreekt. In het bijzonder staan de S-Works en standaard Specialized modellen vaak in de spotlight. Maar wat is nu precies het verschil?

S-Works: Absolute topklasse

Op zoek naar de crème de la crème binnen de Specialized familie? Dan is S-Works jouw match. Denk aan high-tech snufjes, next-level materialen en een design dat simpelweg indruk maakt. S-Works fietsen gebruiken vaak een hoger modulair carbon dan andere modellen. Het resultaat? Het lichtste, stijfste en meest comfortabele frame. Tal van overwinningen in het professioneel wielrennen zijn behaald op een Specialized S-works. Dit is dé fiets voor de pro’s en de die-hard enthousiastelingen. Als je op zoek bent naar het neusje van de zalm en alles uit elke rit wilt halen, dan is S-Works waar je voor gaat.

Ready to paint

Denk je eraan om je S-Works fiets naar het volgende level te tillen? Dan kan je jouw frame van een custom paintjob laten voorzien. Met deze custom paint optie kan je de standaardkleuren vaarwel zeggen en echt out of the box gaan. Neon tinten? Minimalistische designs? Of misschien een wicked grafisch ontwerp dat iedereen op de weg of trail doet omkijken? Alles kan. Deze is voor diegene die weten dat een fiets niet alleen over snelheid gaat, maar ook een verlengstuk van jouw eigen unieke vibe is.

Specialized: veelzijdig en rock solid

Specialized heeft een breed scala aan bikes waarmee je op elk terrein terecht kan. Van asfalt tot modderige trails, deze fietsen laten je niet in de steek. Ze hebben misschien niet altijd die uber-luxe features van de S-Works, maar ze brengen je overal en dat met materialen van topkwaliteit. Voor de riders die een betrouwbare en strakke fiets zoeken zonder per se de top-tier specs nodig te hebben, is een Specialized echt een no-brainer.

Ga voor de ultieme fietservaring

Of je nu gaat voor de flashy prestaties van de S-Works of de allround vibe van Specialized, je investeert in kwaliteit en innovatie. Nu ligt de bal in jouw kamp: welke ride wordt de jouwe? Neem snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst en ontdek de ultieme fietservaring.

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!