WK wielrennen meets Iron Bikes

Op 26 september passeert het peloton langs onze winkel tijdens het WK wielrennen. En dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan.
Tijdens die dag organiseren we tussen 10 en 19 uur tal van activiteiten voor de echte wielerfanaten.
Rond 11 uur supporteren we samen voor onze favoriete coureurs. Om 12 uur stappen we zelf op de fiets voor een groepsrit (gem. snelheid +- 28 km/u) van zo’n 40 km. Geïnteresseerden kunnen tijdens die rit uitgebreid kennis maken met de Wahoo-fietscomputers.

De ‘thuisblijvers’ kunnen ondertussen het wereldkampioenschap verder volgen op het grote scherm, vergezeld door een hapje en een drankje.
Voor de echte competitiebeesten organiseren we bovendien een King of the Mountain-challenge op Zwift met de Kickr bike. De winnaar krijgt van ons een cadeaubon van € 100,00!

Iedereen welkom! Inschrijven is niet nodig.

Ter info: wij raden iedereen aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Ben je toch van plan om de auto te nemen? Dan kan je parkeren op onderstaande carpoolparking. Vanaf deze parking is het nog ca. 650m wandelen tot aan onze winkel.

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!