BMC Speedmachine 00 – De ultieme ervaring

De afgelopen dagen waren voor Iron Bikes een onvergetelijke ervaring bij BMC in Grenchen, Zwitserland. In opdracht van een gewaardeerde klant hebben we de hand kunnen leggen op een van de meest exclusieve triatlonfietsen ooit gemaakt: de BMC Speedmachine 00. Dit is een unieke kans, want er worden slechts 50 van deze exemplaren wereldwijd geproduceerd!

De reis was meer dan een gewoon bezoek; het was een VIP-ervaring van start tot finish. We genoten van een overnachting op de beroemde vélodrome, een exclusieve rondleiding door de showroom, professionele fietsaanpassingen en een fantastische begeleide fietstocht.

Laten we eens het hebben over de fiets zelf: een absolute sensatie! In samenwerking met het Red Bull Racing Team heeft BMC de snelste triatlonfiets op de markt gecreëerd. Dit is de ultieme droom voor elke serieuze triatleet.

Onze oprechte dank gaat uit naar BMC voor hun buitengewone klantenservice.

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!