Ga jij voor een unieke uitstraling van je nieuwe fiets?

Ben je op zoek naar een unieke uitstraling voor je nieuwe racefiets die je bij ons hebt aangekocht? Of wil je dat jouw nieuwe fiets een fris design of fraaie striping heeft? Kies dan voor een custom paintjob bij de aankoop van je nieuwe fiets bij Iron Bikes en transformeer deze in je ultieme droomfiets. Dit is de perfecte oplossing om jouw nieuwe fiets volledig naar wens aan te passen!

Ga voor een uniek design dat bij jou stijl past

Wanneer je besluit je frame te laten spuiten is het belangrijk eerst goed na te denken over het nieuwe design. Hoe wil je dat jouw droomfiets eruit ziet? Van metallic tot felle candy kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan het ontwerp zelf maken of dit aan ons overlaten. Wij maken dan een volledig uniek design op basis van jouw wensen. Het maakt daarbij niet uit van welk materiaal je fiets is gemaakt. Je kan zowel je carbon, staal of aluminium frame laten spuiten. Ben je lid van een wielerteam en willen jullie alle fietsen in hetzelfde ontwerp laten spuiten? Ook dat is perfect mogelijk.

Fiets spuiten

Hoe gaat een fiets spuiten in zijn werk?

Wanneer je het uiteindelijke design gekozen hebt gaan wij voor je aan de slag. Wij demonteren jouw fiets volledig en brengen deze vervolgens naar een gespecialiseerde lakker. Deze zal je fiets eerst schuren zodat het gewicht van je frame nauwelijks veranderd. Daarna spuit hij je fiets in de kleuren en volgens het patroon van jouw design. Wij zorgen er ten slotte voor dat je fiets weer helemaal gemonteerd en tot in de puntjes afgesteld wordt. Zo krijg jij een volledig gepersonaliseerde en unieke fiets.

Een custom paintjob voor jouw nieuwe fiets?

Wil jij jouw nieuwe fiets een personal touch geven en meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze winkel in Rumst. 

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!