Train your dream: Jef en Kurt te gast bij Iron Bikes

Het nieuwe jaar is volop in gang getrapt en ook wij, het Iron Bikes team, is met een vliegende start het jaar begonnen. Zo hadden we afgelopen event Kurt Lobbestael en Jef Van Meirhaeghe op bezoek om ons alle insides rond training mee te geven. In hun trainingsfilosofie wordt er vooral gewerkt met rustige trainingen, een langzamere opbouw gecombineerd met een paar stevige trainingen. En dat allemaal in een schema op maat gegoten, zodat de atleet de trainingsaanpak kan volgen waar hij of zij zich goed bij voelt. Uiteraard werden er vele tips en tricks gegeven hoe je tot een optimaal resultaat kan komen.

Kon jij er niet bij zijn op deze leerrijke avond? Of wil je op je gemak deze tips en tricks nog eens nalezen? Download dan via onderstaand formulier de presentatie met alle ins en outs op het gebied van training die op deze avond werd getoond!

Sportieve groeten,

Team Iron Bikes

Naam(Vereist)

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!