Maak een afspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak online

heartbeat

Wil jij langer van je fiets blijven genieten en laten onderhouden en herstellen door onze professionals? Of heb jij last van tintelende handen, een stijve nek of andere ongemakken tijdens het fietsen en wil je een bikefitting laten doen? Maak dan eenvoudig en snel een afspraak via onderstaand formulier en kom langs in onze winkel te Rumst.

bikes-rennen-etc

Plan je bikefitting en testing op een moment dat jij dat wil

Maak je afspraak voor bikefitting of testing eenvoudig en snel online via onze afspraken module. Selecteer het tijdstip wanneer het jou uitkomt en vul je gegevens in. Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging via e-mail en verwelkomen we je graag op het door jou gekozen tijdstip in onze winkel.

Wil je een onderhouds- of herstellingsafspraak maken of een coaching aanvragen dan kan je het onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  • DD slash MM slash JJJJ

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!

Scroll naar top