Maak een afspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak online

heartbeat

Wil jij langer van je fiets blijven genieten en laten onderhouden en herstellen door onze professionals? Of heb jij last van tintelende handen, een stijve nek of andere ongemakken tijdens het fietsen en wil je een bikefitting laten doen? Maak dan eenvoudig en snel een afspraak via onderstaand formulier en kom langs in onze winkel te Rumst.

Uiteraard kan je voor advies, verkoop en maatbepaling ook zonder afspraak bij ons langskomen.

bikes-rennen-etc

Ontdek onze verschillende onderhoudsformules

Wil je je fiets binnenbrengen voor een bronze, silver, gold of iron onderhoud? Ontdek hieronder snel onze verschillende onderhoudsformules en maak een afspraak.

onderhoud

Plan je bikefitting op een moment dat jij dat wil

Maak je afspraak voor bikefitting eenvoudig en snel online via onze afspraken module. Selecteer het tijdstip wanneer het jou uitkomt en vul je gegevens in. Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging via e-mail en verwelkomen we je graag op het door jou gekozen tijdstip in onze winkel.

Iron Bikes giftcard: dé sportieve attentie bij uitstek!

De Iron Bikes giftcard is leuk om te geven en leuk om te krijgen! Je beslist helemaal zelf het bedrag dat je cadeau wil doen. Dankzij het ruime assortiment, vindt een sportliefhebber bij Iron Bikes altijd een sportief cadeau dat bij hem of haar past!