Professionele bikefitting voor (tri)atleten en recreanten

heartbeat

Last van tintelende handen, een stijve nek of andere ongemakken tijdens het fietsen? Dan is het tijd voor een juiste afstelling van jouw bike. Met een goede bikefitting voorkom je blessures én knal je iedereen uit het wiel! Maak dus snel een afspraak en kom langs voor een professionele bikefitting bij Iron Bikes te Rumst.

Waarom kiezen voor bikefitting?

Heb je tijdens het fietsen last van pijn in je rug of knieën of een tintelend gevoel in je handen of vingers? Vaak is dit een gevolg van een verkeerde fietshouding of een verkeerde maat. Door een bikefitting te laten doen weet je precies welk framemaat en welk model fiets het beste aansluit bij jouw lichaam.

Bikefitting of fietspositionering is het afstellen van je fiets op jouw lichaamsmaat. Een correct afgestelde fiets voorkomt bovenstaande klachten én zorgt voor maximale efficiëntie en comfort. Natuurlijk houden we steeds rekening met jouw persoonlijke ambities.

We fit your bike!

Met onze bikefitting gaan we voor het ideale evenwicht tussen lichaam en fiets. Daarom wordt de professionele bikefit steeds voorafgegaan door een uitgebreide screening van je lichaam. Daarna stellen we je (nieuwe) fiets perfect af op jouw maat en passen de onderdelen aan indien nodig. De juiste zadelhoogte, de juiste positie van de schoenplaatjes, de juiste hoogte van het stuur … Dit voor zowel de geoefende atleet als de recreatieve fietser.

bikes-rennen-etc

Zit jij goed op je fiets?

Verhoog je rijcomfort en je prestaties en verminder het risico op klachten en blessures. Wij zoeken samen met jou naar je ultieme fietspositie. Bikefitting is er voor elke atleet, dus ook voor jou. Neem dus snel contact met ons op en maak een afspraak in onze winkel te Rumst. Wij helpen je graag verder.

Wat kost een bikefitting?

Bikefitting is er voor elke atleet, dus ook voor jou. Ontdek snel onze formules en neem contact met ons op voor een afspraak.