Fietstrainers

Blijf in topvorm met een Wahoo fietstrainer

heartbeat

Wil jij ook in de wintermaanden je conditie op peil houden? Of bereid je je voor op een nieuwe challenge? Met een fietstrainer kan je het hele jaar door trainen, ongeacht of het nu buiten regent of sneeuwt. Door je trainer te koppelen met Zwift, TrainerRoad of Sufferfest wordt zelfs de saaiste duurtraining een ware uitdaging. Bij Iron Bikes kan je terecht voor de top of the notch fietstrainers van het merk Wahoo!

Kies de Wahoo fietstrainer die bij jou past

Wahoo is een relatief jong merk, maar is nu al enorm populair omwille van hun fietstrainers van topkwaliteit. De trainers communiceren via ANT+ en Bluetooth en zijn dus geschikt voor populaire apps als Zwift en TrainerRoad. Dankzij het interactieve systeem kan je jouw data in real-time volgen op het scherm.

Je kan kiezen uit 2 soorten trainers, de wheel-on en direct drive trainer. Bij een wheel-on trainer zet je het achterwiel op een rol, terwijl je bij een direct drive trainer je fiets direct op de trainer vastzet. Benieuwd naar de voor- en nadelen? Kom langs, jump on it en ontdek het zelf!

Hou je hoofd koel met de Wahoo Kickr Headwind

Niets zo leuk en intens als inbeuken tegen de wind. Het horen suizen van de wind in je oren geeft je het echte gevoel van fietsen. De Wahoo Kickr Headwind reageert op de intensiteit van je inspanningen. Hoe harder je rijdt, hoe harder de koele wind blaast. Of wat dacht je van de Wahoo Kickr Climb? Rij je een helling op? Dan zal je voorwiel naar boven bewegen alsof je echt de Stelvio bedwingt.

bikes-rennen-etc

Meer informatie over fietstrainers

Wil je het hele jaar door blijven trainen? Dan is er zeker en vast een Wahoo fietstrainer die aan jouw wensen voldoet. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst