Community Event

Gastspreker: Maxim Van Gils

heartbeat

Op donderdag 2 november om 19u30 bieden we jou de unieke kans om de jonge profwielrenner Maxim Van Gils te ontmoeten! Met zijn recente prestaties, waaronder een indrukwekkende tweede plaats in de 13de etappe van de Tour de France 2023, belooft Maxim's bezoek een avond vol inspiratie en passie te worden. Hij zal het hebben over afgelopen seizoen, komend seizoen, het belang van goeie sportvoeding, Orbea en zijn persoonlijke tips en tricks. Nadien maakt hij graag tijd voor het beantwoorden van al jouw vragen.

Mis deze gelegenheid niet om deze jonge profwielrenner te ontmoeten en te leren over zijn passie voor de wielersport. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel in Rumst voor een avond boordevol inspiratie! Uiteraard voorzien wij een hapje en drankje. Schrijf je dus snel hieronder in en verzeker je van een plek, want de plaatsen zijn beperkt!

Maxim begon zijn carrière als profwielrenner in de opleidingsploeg van Lotto Soudal. In 2021 maakte hij de overstap naar het World Tour team van Lotto Soudal. Hij eindigde dat jaar met enkele ereplaatsen en een sterke twaalfde plaats in de Clásica San Sebastián, waarmee hij de eerste Belg in het eindklassement was. Van Gils heeft een voorliefde voor de bergen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij in de Tour de France van 2023 als tweede over de finish kwam in de 13de rit met aankomst op de Grand Colombier.

Maxim
bikes-rennen-etc

Ja, ik schrijf mij in voor dit event