Flexi-job fietsmechanieker

Iron Bikes is dé fiets- en triatlonwinkel van België. Als sportief team gaan we er elke dag met plezier tegenaan. Samen zorgen we ervoor dat elke triatleet of fervent sporter het beste materiaal aangemeten krijgt voor zijn of haar road to victory!

Uiteraard hoort daar ook service, support en onderhoud op maat bij. Zo blijft het materiaal steeds in topconditie en zorgen wij voor een vlekkeloos parcours voor onze klanten. Voor een combinatieduursport als triatlon betekent een juist afgestelde en onderhouden fiets immers al het halve succes.

Heb jij ook een passie voor fietsen? En wil jij elke dag tot het uiterste gaan voor het leveren van snelle en vlotte service? Kortom, zie jij een sportieve uitdaging wel zitten? Dan ben jij de flexi-fietsmechanieker waar wij naar op zoek zijn!

Of bel ons / neem contact met ons op via mail.
marnix@ironbikes.be
GSM Marnix: 0479/37.85.23

Wat houdt een flexi-job bij ons in?

Je gaat aan de slag als fietsmechanieker.

We zoeken iemand die per direct aan de slag kan. Dagen en uren zijn af te spreken, wel is het minimaal voor 8 uren.

Je bent verantwoordelijk voor de service, herstelling en het onderhoud van fietsen. Ons gamma van fietsen bestaat uit zowel triatlon-, koers- en MTB-fietsen als E-bikes. Verder herstel je ook eventuele toebehoren van de fietsen en zorg je voor de opvolging van de garantie. Hierbij hou je klanttevredenheid te allen tijde in het oog.

Waarom zou je een flexi-job starten?

  • Je betaalt geen belastingen, dus je brutoloon = nettoloon;
  • Je komt niet in een hogere belastingsschijf;
  • Je bouwt sociale rechten op;

Wie kan als flexi-jobber aan de slag?

  • Als je als werknemer minstens 4/5de werkt(e);
  • Gepensioneerden;

Solliciteer direct via onderstaand formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 256 MB.