Factor fietsen: ga voor ongeëvenaarde prestaties

heartbeat

Factor is een high-end fietsmerk dat in 2007 werd opgericht binnen de motorsport en luchtvaart. Het merk richt zich nu op de productie van racefietsen en gravelbikes met hoogwaardige materialen. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk en het merk produceert al zijn fietsen in de Verenigde Staten. Elke fiets is een meesterwerk van innovatie en kwaliteit.

Innovatie, snelheid en prestaties

Factor is een van de meer illustere fietsmerken in de wereld. De naam is een afgeleide van Factory waarmee ze weinig subtiel verwijzen naar hun fabriek. Die fabriek in Engeland stond mee aan de wieg van moderne carbon raceframes. Nog voor het fietsenmerk aan een eigen identiteit begon te bouwen, liet Factor al fietsen op de wereld los die klassiekers en Tourritten wisten te winnen.

Factor fietsen worden vaak geprezen om hun rijeigenschappen, waarbij ze bekend staan om hun stijve frames. Het merk heeft een aantal bekende professionele wielerploegen gesponsord, waaronder Israel Start-Up Nation. Dit heeft bijgedragen aan de populariteit en het succes van het merk in de professionele wielersport.

Prestigieuze kwaliteit & looks

Clean en esthetisch, dat is wat het meest opvalt aan Factor fietsen. Ze zijn dan ook met de grootste zorg ontwikkeld. Zo is de OSTRO VAM een meester op alle vlakken. Een aerodynamische racefiets zonder gewichtsverlies. Als je liever voor een gravel fiets gaat, is de OSTRO Gravel dé perfecte bondgenoot. Hij is ontwikkeld om zijn categorie te domineren met ongelooflijke aero, superieure handling, hoge stijfheid en een laag gewicht.

bikes-rennen-etc

Ga voor de Factor fiets die bij jou past

Ga jij voor een Factor fiets? Dan is de keuze van de juiste framemaat belangrijk. De perfecte, vlakke zithouding leidt immers tot de beste prestaties in wedstrijden en vermindert de kans op blessures en ongemakken. In onze winkel te Rumst kan je daarom terecht voor een professionele bikefitting. Zo heb je gegarandeerd een fiets die jou op het lijf geschreven is. Kom dus snel langs, onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst