Fietskoffer huren

Fietskoffer huren voor je MTB, race- of triatlonfiets

heartbeat

Heb je binnenkort een triatlon wedstrijd of ben je een fietsvakantie of  trainingskamp aan het plannen? Dan is een fietskoffer uiteraard een must. Want zonder degelijke bescherming is het niet verstandig om je fiets mee te nemen in het vliegtuig of in de trein. Een fietskoffer aanschaffen kan echter nogal prijzig zijn. Daarom kan je bij Iron Bikes nu eenvoudig en snel een fietskoffer huren.

Alleen de beste merken

Of het nu gaat om een MTB, koers- of triatlonfiets, wij hebben de perfecte bescherming wanneer je op reis gaat. Zo kan je bij ons terecht voor koffers van het merk Scicon, waaronder de AeroTech Evolution. Deze is ontworpen om je racefiets tegen de barre omstandigheden in het bagageruim van een vliegtuig te beschermen.

De AeroComfort Triatlon koffer werd speciaal ontworpen met de geometrie van race- en triatlonfietsen in het achterhoofd.

Zo kregen de zadelpen en de stuurextensies de nodige extra aandacht om de functionaliteit en het gebruiksgemak een stevige duw in de rug te geven. Het stuur of het zadel hoef je bovendien niet te demonteren.

Ook de EVOC Bike bag pro biedt voldoende ruimte voor mountainbike, race- en triatlonfietsen met een wielmaat tot 29". De lichtgewicht en robuuste reistas is de veilige high-end oplossing voor eenvoudig fietsvervoer.

Jouw fiets beschermt tegen een betaalbare prijs

Onze tarieven voor het huren van een fietskoffer zijn helder. Zo betaal je een éénmalige waarborg van 100 euro en 65 euro per week huur. Wil je je fiets ook professioneel laten inpakken, dan kan dat tegen een meerprijs van 60 euro. Kortom, ideaal om je fiets veilig én betaalbaar te vervoeren.

bikes-rennen-etc

Fietskoffer huren?

Wil je meer informatie over het huren van een fietskoffer? Dan staan onze experts voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst.

Een wetsuit huren voor je triatlon?

Bij Iron Bikes huur je de beste wetsuits tegen een betaalbare prijs. Zo huur je al een professioneel triatlon-wetsuit voor 50 euro per weekend.