Wetsuit huren

Triatlon wetsuit huren: verleg je grenzen

heartbeat

Wil jij kennismaken met de challenges van een triatlon? Of je grenzen verleggen en je prestaties optimaliseren met een wetsuit op maat van jouw lichaam zonder dat je deze direct hoeft te kopen? Dan kan je bij Iron Bikes eenvoudig en snel een triatlon wetsuit huren zodat jij klaar bent voor het ultieme avontuur. En dat tegen een straffe prijs.

Orca wetsuits: door triatleten, voor triatleten

Iron Bikes staat voor de beste kwaliteit, zodat jij een optimale prestatie kan neerzetten. Daarom verhuren wij wetsuits van het wereldwijd bekende merk Orca. Zij bieden wetsuits aan die passen bij elke zwemstijl en lichaamsbouw, zodat aan de individuele behoeften van elke atleet kan worden voldaan. De ontwerpen staan synoniem voor comfort en aerodynamica, zijn gemaakt van licht materiaal en sneldrogend. Je zit bijgevolg razendsnel in de beste omstandigheden op de fiets. Kortom, kwaliteit gemaakt door triatleten, voor triatleten.

Een wetsuit van Orca kan je bij ons huren per weekend of per week. Je hoeft  geen waarborg te betalen. Aan jou dus de keuze waar en wanneer jij je ambitie realiseert en jouw grenzen verlegt.

Krijg de huurprijs terug bij aankoop

Bevalt de wetsuit die je huurt zo goed dat je niet meer zonder kan? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je favoriete wetsuit te kopen. Wanneer je hiervoor kiest krijg je de huurkosten terug! Zo sta jij in de perfecte uitrusting aan de start van je volgende triatlon.

bikes-rennen-etc

Wetsuit huren?

Wil je meer informatie over het huren van een triatlon wetsuit? Dan staan onze experts voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst. Tip: denk ook aan het huren van een vol wiel voor jouw triatlon.

Liever een wetsuit kopen?

Van beginner tot expert, bij Iron Bikes vind je de beste kwaliteit en het grootste assortiment wetsuits, shorties, neopreen shorts en trisuits. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens jouw road to victory.