S-Works helm

Veiligheid en stijl met de Specialized helm

heartbeat

In de wereld van fietsveiligheid staat de S-Works helm bovenaan als het symbool van innovatie en bescherming. Onder de vlag van Specialized, biedt de S-Works lijn helmen zoals de S-Works Prevail III en de S-Works Evade, die compromisloze veiligheid bieden gecombineerd met ongeëvenaard comfort en stijl.

Technologische superioriteit

Elke S-Works helm is doordrenkt met de meest geavanceerde technologieën in de industrie. Kenmerken zoals het Multi-directional Impact Protection System (MIPS) en geïntegreerde ANGi crashsensoren stellen de norm in fietsveiligheid, waardoor rijders op elk terrein met vertrouwen kunnen rijden.

Modellen van uitzondering

De S-Works Prevail III is de go-to helm voor wie op zoek is naar lichtgewicht bescherming en superieure ventilatie, ideaal voor raceomstandigheden.

De S-Works Evade, aan de andere kant, combineert aerodynamica met koeling, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die elke seconde willen maximaliseren.

Comfort en aanpassingsvermogen

Naast geavanceerde bescherming, bieden S-Works helmen ook een ongeëvenaard comfort en aanpassingsvermogen. Ze zijn ontworpen met verstelbare pasvormen en zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Met een S-Works helm ervaar je niet alleen topbescherming maar ook een stijlvolle en comfortabele rit.

Toewijding aan excellence

De S-Works helmen weerspiegelen Specialized's onwrikbare toewijding aan excellence en innovatie. Door continu onderzoek en ontwikkeling zet Specialized de standaard in helmveiligheid hoger, en biedt het rijders over de hele wereld gemoedsrust en zelfvertrouwen op de weg of trail.

bikes-rennen-etc

Ontdek de S-Works helm

Stap in de wereld van elite bescherming met de S-Works helm. Of je nu de snelheid van de racebaan of de uitdagingen van het mountainbiken omarmt, er is een S-Works helm die perfect bij jouw behoeften en stijl past. Ervaar de combinatie van innovatieve veiligheid, comfort, en stijl die alleen een S-Works helm kan bieden. Kom dus snel langs in onze winkel, onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat.

Maak een afspraak voor onderhoud of herstelling van jouw fiets

Wil je je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Maak dan een afspraak in onze winkel te Rumst