Vol wiel huren

Vol wiel huren: ga voor de ultieme prestatie

heartbeat

Ben jij een echte triatlon fanaat en ga jij voor topprestaties? Dan is het materiaal dat je gebruikt in een wedstrijd van groot belang. Bij middellange tot volledige triatlons is het parcours vaak glooiend met lange rechte stukken en minder bochten. Aerodynamica is in dit soort wedstrijden een zeer belangrijk aspect. Je bent dus best af met hoge velgen of zelfs een vol wiel achteraan.

Vol_wiel

Een dicht achterwiel is echter een hele investering. Daarom kan je vanaf nu bij Iron Bikes een vol wiel huren.

Realiseer jouw ambities

Een vol wiel is geen goedkope investering. Zeker omdat je dit waarschijnlijk maar enkele keren per jaar gebruikt, aangezien je dit wiel niet zal gebruiken tijdens je trainingen. Wij bieden je daarom een betaalbaar alternatief. Bij ons kan je een vol wiel huren. Hiermee kan jij jouw ambities realiseren en optimaal presteren tijdens een wedstrijd.

Uiteraard mag je van ons topkwaliteit verwachten! Wij werken alleen met de beste carbon velgen, waaronder Roval en Corima. Deze zijn afgemonteerd met Pirelli banden en zowel compatibel met SRAM als Shimano.

Ontdek onze straffe tarieven

Je kan het dichte achterwiel per week huren. Verder ben je vrij om te bepalen hoelang je het nodig hebt. Omdat het om duur materiaal gaat, vragen we wel een waarborg. Deze bedraagt 250 euro en wordt verrekend met de totale huurprijs.

bikes-rennen-etc

Vol wiel huren?

Wil je meer informatie over het huren van een vol wiel? Of heb je nog geen ervaring met verschillende wielen en wil je deze eens ervaren en testen? Dan staan onze experts voor je klaar om je te begeleiden met professioneel advies op maat. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Rumst.

Een wetsuit huren voor je triatlon?

Bij Iron Bikes huur je de beste wetsuits tegen een betaalbare prijs. Zo huur je al een professioneel triatlon-wetsuit voor 50 euro per weekend.